GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

NATJEČAJ ZA DODJELU FINANCIJSKIH POTPORA ZA PROGRAME/PROJEKTE UDRUGA OD INTERESA ZA GRAD DUGU RESU U 2018. GODINI

Gradonačelnik Grada Duge Rese raspisao je dana 04. siječnja 2018. godine  natječaj za dodjelu fininacijskih potpora za programe/projekte udruga od  interesa za Grad Dugu Resu u 2018. godini.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 175.000,00 kn od čega je iznos od  60.000,00 kn namijenjen za sufinanciranje programa/projekata udruga sukladno Programu javnih potreba u kulturi Grada Duge Rese za 2018. godinu iz područja kulture, a iznos od 115.000,00 kn za sufinanciranje programa/projekata udruga iz ostalih područja djelovanja kao što su: tehnička kultura i informatika, zaštita i promicanje ljudskih prava i zaštita potrošača, zaštita zdravlja, socijalne usluge i humanitarna djelatnost, zaštita i promicanje prava OSI i djece s teškoćama u razvoju, starijih i nemoćnih, promicanje vrijednosti Domovinskog rata i antifašizma, zaštita okoliša i prirode te ostala područja djelovanja navedena u natječaju.

Udruge s područja Grada Duge Rese mogu svoje prijave na ovaj natječaj poslati u roku od 30 dana od dana objave na web.stranici Grada odnosno do 3. veljače 2018. godine.

Sve potrebne obavijesti te obrasce za prijavu na natječaj možete pogledati ovdje.

PRATITE NAS NA FACEBOOK-U

Facebook Pagelike Widget