ČESTITKA GRADONAČELNIKA POVODOM 95. ROĐENDANA DJEČJEG VRTIĆA DUGA RESA

svi 12, 2021

Za vrtić „malih ljudi“ u kojem su svi jednaki i važni kako bi jednog dana postali i pametni i snažni.

Slušajte svoje tete, budite im zahvalni za ljubaznost, brigu i toplinu kako bi vaši vrtićki dani bili zapamćeni kroz najveću milinu.

Živite svoje vrtićke dane u ljubavi i sreći a mi ćemo se potruditi da vaši osmjesi svakog dana budu sve veći.

Od srca svima vama, „malima i velikima“, djeci i svim djelatnicima, želim sretan 95-ti rođendan tek!

gradonačelnik Tomislav Boljar

Poruka ravnateljice Dječjeg vrtića:

Davne 1926. prvi puta su djeca kročila u naš „Kasar“…uz njih je bila „Zabavija“ koja je započela ono što danas rade naše odgojiteljice i svi zaposleni u Vrtiću – žive za rani i predškolski odgoj u našem Gradu. Dan po dan, godinu po godinu…Kasaru su se pridružli Maslačak, Resica i Generalski Stol. Vrtić je hrabro išao dalje i danas je „veći“ nego ikad.    

    Sretni smo da imamo gotovo 400 djece i veliki interes za upis jer to je bit našeg postojanja. Upravo ta prva naša zgrada, stara tih 95 godina ide u adaptaciju i bolji poklon nismo mogli do biti nego da se sačuva nešto tako vrijedno i da se tradicija odgoja i obrazovanja djece u toj zgradi nastavi.                 

    Ovo izazovno i neobično vrijeme nas je sve iznenadilo i stavilo pred nas nove izazove i strahove, ali osjećamo da i to uspješno prevladavamo i da će sve biti u redu.  Idemo hrabro dalje, radujemo se novim izazovima i beskrajno se radujemo svoj djeci koja će doći u naš Vrtić.                                                                               

    Ove godine možda nema zajedničkog plesa djece, roditelja i nas zaposlenika, ali bit će uskoro… sigurno! Osjećamo da smo i dalje tu svi jedni za druge, maske i distanca ne mogu udaljiti čista srca, dječju radost i ljubav.

     Zahvaljujem na svakom zajedničkom trenutku našoj djeci, roditeljima i svim zaposlenicima.

    Beskrajno je velika čast i zadovoljstvo biti dio ovog posebnog vrtića.

     Neka je sretan 95. rođendan Našem Dječjem vrtiću Duga Resa!

Pozivam Vas također da nam napišete svoju čestitku, možete ju ostaviti na panou u svom vrtiću ili ovdje putem elektronske pošte a mi ćemo ih  sve sačuvati i spremiti u našu kutiju uspomena.

Moglo bi vas zanimati

SAMOPOPIŠITE SE U PRVOM DIGITALNOM POPISU STANOVNIŠTVA

SAMOPOPIŠITE SE U PRVOM DIGITALNOM POPISU STANOVNIŠTVA

Prvi digitalni Popis stanovništva provest će se u dvije faze i na dva načina, a građani će moći sami izabrati način popisivanja. Prva faza samopopisivanja kroz sustav e-Građani trajat će od 13. do 26. rujna, a druga faza popisivanja kada popisivači izlaze na teren...

PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM

PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM

Javni poziv za iskazivanje interesa za zakup i kupnju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Duge Rese možete preuzeti ovdje.  Program raspolaganja te obrasce za iskazivanje interesa za zakup /kupnju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na...