ČESTITKA GRADONAČELNIKA POVODOM 95. ROĐENDANA DJEČJEG VRTIĆA DUGA RESA

svi 12, 2021

Za vrtić „malih ljudi“ u kojem su svi jednaki i važni kako bi jednog dana postali i pametni i snažni.

Slušajte svoje tete, budite im zahvalni za ljubaznost, brigu i toplinu kako bi vaši vrtićki dani bili zapamćeni kroz najveću milinu.

Živite svoje vrtićke dane u ljubavi i sreći a mi ćemo se potruditi da vaši osmjesi svakog dana budu sve veći.

Od srca svima vama, „malima i velikima“, djeci i svim djelatnicima, želim sretan 95-ti rođendan tek!

gradonačelnik Tomislav Boljar

Poruka ravnateljice Dječjeg vrtića:

Davne 1926. prvi puta su djeca kročila u naš „Kasar“…uz njih je bila „Zabavija“ koja je započela ono što danas rade naše odgojiteljice i svi zaposleni u Vrtiću – žive za rani i predškolski odgoj u našem Gradu. Dan po dan, godinu po godinu…Kasaru su se pridružli Maslačak, Resica i Generalski Stol. Vrtić je hrabro išao dalje i danas je „veći“ nego ikad.    

    Sretni smo da imamo gotovo 400 djece i veliki interes za upis jer to je bit našeg postojanja. Upravo ta prva naša zgrada, stara tih 95 godina ide u adaptaciju i bolji poklon nismo mogli do biti nego da se sačuva nešto tako vrijedno i da se tradicija odgoja i obrazovanja djece u toj zgradi nastavi.                 

    Ovo izazovno i neobično vrijeme nas je sve iznenadilo i stavilo pred nas nove izazove i strahove, ali osjećamo da i to uspješno prevladavamo i da će sve biti u redu.  Idemo hrabro dalje, radujemo se novim izazovima i beskrajno se radujemo svoj djeci koja će doći u naš Vrtić.                                                                               

    Ove godine možda nema zajedničkog plesa djece, roditelja i nas zaposlenika, ali bit će uskoro… sigurno! Osjećamo da smo i dalje tu svi jedni za druge, maske i distanca ne mogu udaljiti čista srca, dječju radost i ljubav.

     Zahvaljujem na svakom zajedničkom trenutku našoj djeci, roditeljima i svim zaposlenicima.

    Beskrajno je velika čast i zadovoljstvo biti dio ovog posebnog vrtića.

     Neka je sretan 95. rođendan Našem Dječjem vrtiću Duga Resa!

Pozivam Vas također da nam napišete svoju čestitku, možete ju ostaviti na panou u svom vrtiću ili ovdje putem elektronske pošte a mi ćemo ih  sve sačuvati i spremiti u našu kutiju uspomena.

Moglo bi vas zanimati

GRIN FEST 2021.

GRIN FEST 2021.

Amfiteatar Duga Resa  od 18. do 27.lipnja 2021. mjesto je na kojem će biti održan Grin fest 2021. I ove godine mnoštvo je događanja za sve generacije Dugorešana i njihovih gostiju. Na sljedećim poveznicima možete se prijaviti i za sudjelovanje na Grin run i Grin trail...

Popis stanovništva 2021.

Popis stanovništva 2021.

Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.možete preuzeti ovdje.