IZMJENE JAVNOG NATJEČAJA ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U OBJEKTU PODUZETNIČKOG INKUBATORA NA ADRESI JOZEFINSKA CESTA 27, DUGA RESA

velj 17, 2022

Upravno vijeće Javne ustanove InovaDr za poticanje lokalnog razvoja na temelju Odluke o izmjeni Odluke korištenju poslovnih prostora i  usluga Poduzetničkog inkubatora Duga Resa od 9. veljače 2022. objavljuje Izmjene Javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u objektu Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese.

Raspisuje se javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese koji se nalazi u prostoru Srednje škole Duga Resa, na adresi, Jozefinska cesta kbr. 27.

Prijavu na natječaj s odgovarajućom dokumentacijom  potrebno je dostaviti na priloženim obrascima u zatvorenoj omotnici, putem pošte preporučeno na adresu Javna ustanova InovaDR za poticanje lokalnog razvoja, Trg Svetog Jurja 1, 47250 Duga Resa ili osobnom dostavom u pisarnicu Grada Duge Rese, Trg svetog Jurja 1, Duga Resa, (II. kat, soba br. 48) sa slijedećom oznakom na omotnici: „Ne otvaraj – za natječaj – zakup poslovnog prostora poduzetničkog inkubatora Duga Resa“.

Svi uvjeti i kriteriji navedeni su u tekstu Natječaja, a za sve informacije možete se obratiti na mail: kristina.luketic@dugaresa.hr ili na telefon: 047/819-012.

Tekst natječaja i potrebne obrasce možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

  1. Tekst Natječaja
  2. Zahtjev za prijem u Poduzetnički inkubator
  3. Izjava o korištenim potporama male vrijednosti (Obrazac 1)
  4. Izjava o suglasnosti  (Obrazac 2)
  5. Izjava o prihvaćanju uvjeta za prijem u inkubator (Obrazac 3) 
  6. ZAHTJEV ZA IZDAVANJE POTVRDE o nepostojanju duga prema Gradu Dugoj Resi

 

Moglo bi vas zanimati