IZMJENE JAVNOG NATJEČAJA ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U OBJEKTU PODUZETNIČKOG INKUBATORA NA ADRESI JOZEFINSKA CESTA 27, DUGA RESA

velj 17, 2022

Upravno vijeće Javne ustanove InovaDr za poticanje lokalnog razvoja na temelju Odluke o izmjeni Odluke korištenju poslovnih prostora i  usluga Poduzetničkog inkubatora Duga Resa od 9. veljače 2022. objavljuje Izmjene Javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u objektu Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese.

Raspisuje se javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese koji se nalazi u prostoru Srednje škole Duga Resa, na adresi, Jozefinska cesta kbr. 27.

Prijavu na natječaj s odgovarajućom dokumentacijom  potrebno je dostaviti na priloženim obrascima u zatvorenoj omotnici, putem pošte preporučeno na adresu Javna ustanova InovaDR za poticanje lokalnog razvoja, Trg Svetog Jurja 1, 47250 Duga Resa ili osobnom dostavom u pisarnicu Grada Duge Rese, Trg svetog Jurja 1, Duga Resa, (II. kat, soba br. 48) sa slijedećom oznakom na omotnici: „Ne otvaraj – za natječaj – zakup poslovnog prostora poduzetničkog inkubatora Duga Resa“.

Svi uvjeti i kriteriji navedeni su u tekstu Natječaja, a za sve informacije možete se obratiti na mail: kristina.luketic@dugaresa.hr ili na telefon: 047/819-012.

Tekst natječaja i potrebne obrasce možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

  1. Tekst Natječaja
  2. Zahtjev za prijem u Poduzetnički inkubator
  3. Izjava o korištenim potporama male vrijednosti (Obrazac 1)
  4. Izjava o suglasnosti  (Obrazac 2)
  5. Izjava o prihvaćanju uvjeta za prijem u inkubator (Obrazac 3) 
  6. ZAHTJEV ZA IZDAVANJE POTVRDE o nepostojanju duga prema Gradu Dugoj Resi

 

Moglo bi vas zanimati

OBJAVA REZULTATA GLASOVANJA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA

OBJAVA REZULTATA GLASOVANJA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA

Gradsko izborno povjerenstvo objavljuje rezultate glasovanja za članove Vijeća mjesnih odbora na izborima održanim 22.5.2022. godine koji možete preuzeti ovdje. Zapisnik o radu Gradskog izbornog povjerenstva Grada Duge Rese za izbor članova Vijeća mjesnih odbora koji...