IZMJENE JAVNOG NATJEČAJA ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U OBJEKTU PODUZETNIČKOG INKUBATORA NA ADRESI JOZEFINSKA CESTA 27, DUGA RESA

velj 17, 2022

Upravno vijeće Javne ustanove InovaDr za poticanje lokalnog razvoja na temelju II. izmjene Odluke o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u objektu poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese, te Odluke o utvrđivanju Cjenika korištenja prostora, usluga i opreme Poduzetničkog inkubatora Duga Resa objavljuje II. izmjene Javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u objektu Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese. Sve navedene dokumente u pdf formatu možete preuzeti ovdje:

  

Upravno vijeće Javne ustanove InovaDr za poticanje lokalnog razvoja na temelju Odluke o izmjeni Odluke korištenju poslovnih prostora i  usluga Poduzetničkog inkubatora Duga Resa od 9. veljače 2022. objavljuje Izmjene Javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u objektu Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese.

 

Raspisuje se javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese koji se nalazi u prostoru Srednje škole Duga Resa, na adresi, Jozefinska cesta kbr. 27.

Prijavu na natječaj s odgovarajućom dokumentacijom  potrebno je dostaviti na priloženim obrascima u zatvorenoj omotnici, putem pošte preporučeno na adresu Javna ustanova InovaDR za poticanje lokalnog razvoja, Trg Svetog Jurja 1, 47250 Duga Resa ili osobnom dostavom u pisarnicu Grada Duge Rese, Trg svetog Jurja 1, Duga Resa, (II. kat, soba br. 48) sa slijedećom oznakom na omotnici: „Ne otvaraj – za natječaj – zakup poslovnog prostora poduzetničkog inkubatora Duga Resa“.

Svi uvjeti i kriteriji navedeni su u tekstu Natječaja, a za sve informacije možete se obratiti na mail: vanja.glogovac@inovadr.hr ili na telefon: 047/777-463.

Tekst natječaja i potrebne obrasce možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

  1. Tekst Natječaja
  2. Zahtjev za prijem u Poduzetnički inkubator
  3. Izjava o korištenim potporama male vrijednosti (Obrazac 1)
  4. Izjava o suglasnosti  (Obrazac 2)
  5. Izjava o prihvaćanju uvjeta za prijem u inkubator (Obrazac 3) 
  6. ZAHTJEV ZA IZDAVANJE POTVRDE o nepostojanju duga prema Gradu Dugoj Resi

 

Moglo bi vas zanimati

22. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA DUGE RESE

22. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA DUGE RESE

22. sjednica Gradskog vijeća Grada Duge Rese održati će se u četvrtak, 14.12.2023. s početkom u 9,00 h u gradskoj vijećnici. Dnevni red sjednice preuzmite ovdje u pdf formatu te u wordu ovdje.

DELEGACIJA OPĆINE VELIKA KLADUŠA U POSJETU GRADU DUGOJ RESI

DELEGACIJA OPĆINE VELIKA KLADUŠA U POSJETU GRADU DUGOJ RESI

Dana 30.11.2023. delegacija Općine Velika Kladuša posjetila je Grad Dugu Resu. Povod za posjet delegacije Općine Velika Kladuša bio je nastavak razgovora o prekograničnoj suradnji dviju jedinica lokalne samouprave kao i razmjena iskustava u području gospodarstva i...