NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADA ZA DJELA NESEBIČNE POMOĆI, SOLIDARNOSTI, NAROČITIH USPJEHA

tra 11, 2019

Dječje Gradsko vijeće Grada Duge Rese raspisuje Natječaj za dodjelu nagrada za djela nesebične pomoći, solidarnosti, naročitih uspjeha, pod nazivom „Naj dječje djelo Grada Duge Rese u 2018. godini“.

U javnosti i medijima premalo se govori o ulozi djece u humanitarnom radu, širenju zdravih navika i drugim naročitim uspjesima djece, a posebno u njihovom djelovanju na osobnom boljitku i boljitku životne zajednice. Primijećeno je da djecu treba poticati na dobra djela kao i što njihova postignuća treba nagraditi i javno pohvaliti.

Dodjelom javnog priznanja „Naj dječjeg djela Grada Duge Rese u 2018. godini“ i pohvalnica za druge uspjehe,  nastoje se inspirirati djeca grada kao i njihovi učitelji, stručni suradnici, ravnatelji, roditelji i ostale važne osobe u životu djeteta, u činjenju dobrih djela, u vršnjačkom pomaganju, pomaganju starijim osobama, osobama s invaliditetom i drugim ranjivim skupinama (socijalna osjetljivost i humanost). Također se žele potaknuti aktivnosti promicanja dječjih prava te otkrivanje dječjih talenata i sposobnosti kao i potaknuti djecu na sudjelovanje u školskim i izvanškolskim aktivnostima, gradskim, županijskim i državnim projektima i natjecanjima.

Natječaj je otvoren od 11. travnja 2019. do 03. lipnja 2019.

Više o natječaju i druge važne informacije pronađite u tekstu natječaja koji možete preuzeti ovdje.

Moglo bi vas zanimati

POTPISAN UGOVOR ZA MODERNIZACIJU JAVNE RASVJETE DUGE RESE

POTPISAN UGOVOR ZA MODERNIZACIJU JAVNE RASVJETE DUGE RESE

Danas je u kabinetu gradonačelnika potpisan Ugovor o modernizaciji sustava javne rasvjete Grada Duge Rese „težak“ gotovo 5 milijuna kn i to s izvoditeljem radova tvrtkom Omega Software d.o.o. iz Zagreba, hrvatskim proizvođačem LED rasvjete. Modernizacijom sustava...