naslovna grad prijatelj
naslovna grad prijatelj

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola s područja Grada Duge Rese koji se školuju za deficitarna zanimanja za školsku godinu 2022./2023.

stu 7, 2022

Gradonačelnik Grada Duge Rese donio je Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola s područja Grada Duge Rese koji se školuju za deficitarna zanimanja za školsku godinu 2022./2023., koju možete preuzeti OVDJE.

Grad Duga Resa raspisuje natječaj za dodjelu 5 stipendija učenicima s prebivalištem na području Grada Duge Rese, a koji se školuju za deficitarna zanimanja za školsku godinu 2022./2023. u visini od 300,00 kn / 39,82 € mjesečno.

Tekst natječaja možete preuzeti OVDJE.

Natječaj traje od 07.11.2022. godine do 21.11.2022. godine.

Popis deficitarnih zanimanja sadržan je u samom tekst Natječaja, a utvrđen je na temelju Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za Karlovačku županiju za 2022. godinu.

Prijave na natječaj podnose se na obrascu koji možete preuzeti OVDJE.

Također je potrebno ispuniti i dostaviti obrazac izjave o broju članova zajedničkog kućanstva koji možete preuzeti OVDJE te obrazac izjave o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka koji možete preuzeti OVDJE.

Obrasce je također moguće preuzeti i u gradskoj upravi Grada Duge Rese u sobi 51 na II. katu.

Kriteriji za dodjelu stipendija, postupak dodjele stipendija te način korištenja stipendija regulirani su Pravilnikom o uvjetima, kriterijima i postupku dodjele te korištenju stipendija namijenjenih učenicima srednjih škola koji se školuju za deficitarna zanimanja koji možete preuzeti OVDJE.

Sve dodatne informacije vezane uz natječaj za dodjelu stipendija mogu se dobiti pozivom na broj telefona: 819-027.

Moglo bi vas zanimati

Javni poziv za prepoznavanje u svrhu povrata nađenog predmeta

Javni poziv za prepoznavanje u svrhu povrata nađenog predmeta

U Policijskoj postaji Duga Resa nalaze se pronađeni bicikli i motocikl čiji vlasnici su nepoznati, a koji su pronađeni na području Policijske postaje Duga Resa. Policijska postaja raspisala je Javni poziv za prepoznavanje u svrhu povrata nađenog predmeta a koji popis...