OTVOREN NATJEČAJ ZA IZBOR NAJBOLJEG MLADOG POLJOPRIVREDNIKA ILI POLJOPRIVREDNICU U HRVATSKOJ

velj 15, 2021

Natječaj za izbor najboljeg mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu u Hrvatskoj otvoren je  od 5. veljače do 4. ožujka 2021. godine.

Prihvatljivi kandidati su mladi poljoprivrednici  koji su nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i imaju do 40 godina života. Oni moraju biti korisnici mjera Programa Ruralnog razvoja, a njihovi projekti, koji mogu biti završeni, ili u provedbi, moraju biti financirani sredstvima Programa.

Više detalja o natječaju i načinima prijave možete pronaći na poveznicama: https://form.jotform.com/210121714286345/ i

Prijavite se za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu 2021.! – Sunčana Glavak (suncanaglavak.eu)

Moglo bi vas zanimati

SAMOPOPIŠITE SE U PRVOM DIGITALNOM POPISU STANOVNIŠTVA

SAMOPOPIŠITE SE U PRVOM DIGITALNOM POPISU STANOVNIŠTVA

Prvi digitalni Popis stanovništva provest će se u dvije faze i na dva načina, a građani će moći sami izabrati način popisivanja. Prva faza samopopisivanja kroz sustav e-Građani trajat će od 13. do 26. rujna, a druga faza popisivanja kada popisivači izlaze na teren...

PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM

PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM

Javni poziv za iskazivanje interesa za zakup i kupnju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Duge Rese možete preuzeti ovdje.  Program raspolaganja te obrasce za iskazivanje interesa za zakup /kupnju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na...