PREDAJA ZAHTJEVA ZA OBNOVU OD POTRESA PREKO APLIKACIJE E-GRAĐANI

ožu 5, 2021

Zahtjev za obnovu  se od sada  može predati elektroničkim putem  preko sustava e-Obnova na linku https://eobnova.gov.hr/.

Pristupa mu se putem e-Građanina, a  preko web platforme  moći će se ispuniti  elektronički obrazac  bez potrebe  odlaska na šaltere te priložiti potrebna dokumentacija , poput vlasničkog lista . Građani biraju koji obrazac  će ispuniti ovisno o tome što traže, je li to konstrukcijska obnova , uklanjanje građevine  ili zahtjev za novčanu pomoć.

Za sve obrasce obavezan je upis katastarske općine i broj katastarske čestice. Nakon toga bira se status, odnosno je li riječ o vlasniku ili suvlasniku stana ili kuće.

Zahtjev se popunjava odgovorima na pitanja kroz aplikaciju, a nakon toga što su svi podaci uneseni i spremljeni  zahtjev se može predati.

Ako se utvrdi da je predana dokumentacija nije dovoljna, korisnik će moći dopunjavati  svoj zahtjev.

Moglo bi vas zanimati

POTPISAN UGOVOR ZA MODERNIZACIJU JAVNE RASVJETE DUGE RESE

POTPISAN UGOVOR ZA MODERNIZACIJU JAVNE RASVJETE DUGE RESE

Danas je u kabinetu gradonačelnika potpisan Ugovor o modernizaciji sustava javne rasvjete Grada Duge Rese „težak“ gotovo 5 milijuna kn i to s izvoditeljem radova tvrtkom Omega Software d.o.o. iz Zagreba, hrvatskim proizvođačem LED rasvjete. Modernizacijom sustava...