PROVEDBA PROJEKTA “AKTIVNI MLADI U LOKALNOJ ZAJEDNICI”

svi 12, 2022

Udruga Bioteka provodi projektAktivni mladi u lokalnoj zajednici” i traže mlade da se uključe u projekt i prijave na radionicu.
Kroz radionicu žele povećati znanja mladih o načelima održivog razvoja te kako kroz stečena znanja i vještine prepoznati lokalne probleme i pronaći moguća rješenja koja su održiva, ali i ohrabriti i potaknuti mlade na djelovanje u vlastitoj sredini te im pokazati kako biti dio promjene ili postati pokretači promjena.
Drugi korak će biti mogućnost samostalnog provođenja istraživačkog, projektnog, aktivističkog i/ili okolišnog rada mladih u lokalnim sredinama s ciljem rješavanja postojećih problema uz stručno mentoriranje Udruge Bioteka. Naučeno će polaznicima radionice uvelike pomoći u budućnosti, bilo u vidu zapošljavanja, osnivanja vlastitog zelenog posla ili za provođenje vlastitih projekata.
Radionica se održava 20. svibnja 2022. u Centru za mlade Grabrik (Ul. Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac). Prijave na radionicu su putem prijavnog OBRASCA.
Vijest o radionicama se nalazi na  Facebook stranici i na stranicama Udruge . Kako je bilo na radionici u Bjelovaru možete vidjeti na stranicama HRT-a.

Moglo bi vas zanimati

OBJAVA REZULTATA GLASOVANJA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA

OBJAVA REZULTATA GLASOVANJA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA

Gradsko izborno povjerenstvo objavljuje rezultate glasovanja za članove Vijeća mjesnih odbora na izborima održanim 22.5.2022. godine koji možete preuzeti ovdje. Zapisnik o radu Gradskog izbornog povjerenstva Grada Duge Rese za izbor članova Vijeća mjesnih odbora koji...