Rezultati natječaja za dodjelu stipendija studentima za akademsku godinu 2020./2021.

velj 19, 2021

Na temelju provedenoga javnog Natječaja za dodjelu stipendija studentima s prebivalištem na području Grada Duge Rese za razdoblje od siječnja do srpnja akademske godine 2020./2021. izvršenog pregleda i bodovanja svih prijava na natječaj i utvrđene Liste reda prvenstva za dodjelu stipendija od strane Odbora za odgoj i osnovno obrazovanje, kulturu, tjelesnu kulturu i šport, Upravni odjel za gospodarstvo, društvene djelatnosti, stambene, pravne i opće poslove Grada Duge Rese dana 19. veljače 2021. godine  objavljuje Listu reda prvenstva za dodjelu stipendija studentima  s prebivalištem na području Grada Duge Rese koju možete preuzeti ovdje.

Svi kandidati imaju pravo uvida u izvršeno bodovanje. Zahtjev za uvid u bodovanje dostavlja se na elektroničku poštu  martina.fuduric@dugaresa.hr  te će kandidatu dokumentacija o bodovanju biti dostavljena istim putem.

Na rang listu može se uložiti pisani prigovor gradonačelniku Grada Duge Rese u roku od 8 dana od dana njene objave, odnosno od 20. veljače 2021. godine do 01. ožujka 2021.

Moglo bi vas zanimati

PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM

PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM

Javni poziv za iskazivanje interesa za zakup i kupnju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Duge Rese možete preuzeti ovdje.  Program raspolaganja te obrasce za iskazivanje interesa za zakup /kupnju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na...

ODRŽANA NACIONALNA KONFERENCIJA SAVJETA MLADIH

ODRŽANA NACIONALNA KONFERENCIJA SAVJETA MLADIH

Predstavnici Grada Duge Rese i Savjeta mladih prisustvovali su nacionalnoj konferenciji savjeta mladih koja je za cilj imala uspostavljanje komunikacije između mladih i gradske uprave odnosno koja je uloga komunikacije u procesima uključivanja mladih u lokalne...