Rezultati natječaja za dodjelu stipendija studentima za akademsku godinu 2020./2021.

velj 19, 2021

Na temelju provedenoga javnog Natječaja za dodjelu stipendija studentima s prebivalištem na području Grada Duge Rese za razdoblje od siječnja do srpnja akademske godine 2020./2021. izvršenog pregleda i bodovanja svih prijava na natječaj i utvrđene Liste reda prvenstva za dodjelu stipendija od strane Odbora za odgoj i osnovno obrazovanje, kulturu, tjelesnu kulturu i šport, Upravni odjel za gospodarstvo, društvene djelatnosti, stambene, pravne i opće poslove Grada Duge Rese dana 19. veljače 2021. godine  objavljuje Listu reda prvenstva za dodjelu stipendija studentima  s prebivalištem na području Grada Duge Rese koju možete preuzeti ovdje.

Svi kandidati imaju pravo uvida u izvršeno bodovanje. Zahtjev za uvid u bodovanje dostavlja se na elektroničku poštu  martina.fuduric@dugaresa.hr  te će kandidatu dokumentacija o bodovanju biti dostavljena istim putem.

Na rang listu može se uložiti pisani prigovor gradonačelniku Grada Duge Rese u roku od 8 dana od dana njene objave, odnosno od 20. veljače 2021. godine do 01. ožujka 2021.

Moglo bi vas zanimati

POTPISAN UGOVOR ZA MODERNIZACIJU JAVNE RASVJETE DUGE RESE

POTPISAN UGOVOR ZA MODERNIZACIJU JAVNE RASVJETE DUGE RESE

Danas je u kabinetu gradonačelnika potpisan Ugovor o modernizaciji sustava javne rasvjete Grada Duge Rese „težak“ gotovo 5 milijuna kn i to s izvoditeljem radova tvrtkom Omega Software d.o.o. iz Zagreba, hrvatskim proizvođačem LED rasvjete. Modernizacijom sustava...