JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KUPNJU GRAĐEVINSKIH ZEMLJIŠTA U K.O. DUGA RESA 2

velj 2, 2021

Grad Duga Resa objavljuje javni poziv za iskaz interesa za kupnju građevinskih zemljišta u k.o. Duga Resa 2, koji možete preuzeti ovdje.

Javni poziv raspisuje se u skladu s Programom demografske obnove Grada Duge Rese, a s ciljem poticanja rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji.

Program demografske obnove možete  preuzeti ovdje.

Građevinska zemljišta nalaze se u Ulici dr. Ivana Banjavčića, a namijenjena su izgradnji obiteljskih kuća. Zemljišta će se prodavat po povlaštenoj cijeni, tj po cijeni utvrđenoj od ovlaštenog procjenitelja umanjenoj za 50%.

Kopiju katastarskog plana s brojem, položajem, oblikom i granicama katastarskih čestica na kojima se nalaze predmetna građevinska zemljišta možete preuzeti ovdje.

 

Sve informacije mogu se dobiti i na telefon  819-012, 819-027 ili 819-026 ili na email: kristina.luketic@dugaresa.hr  ili martina.fuduric@dugaresa.hr

Moglo bi vas zanimati

GRIN FEST 2021.

GRIN FEST 2021.

Amfiteatar Duga Resa  od 18. do 27.lipnja 2021. mjesto je na kojem će biti održan Grin fest 2021. I ove godine mnoštvo je događanja za sve generacije Dugorešana i njihovih gostiju. Na sljedećim poveznicima možete se prijaviti i za sudjelovanje na Grin run i Grin trail...

Popis stanovništva 2021.

Popis stanovništva 2021.

Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.možete preuzeti ovdje.