JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KUPNJU GRAĐEVINSKIH ZEMLJIŠTA U K.O. DUGA RESA 2

velj 2, 2021

Grad Duga Resa objavljuje javni poziv za iskaz interesa za kupnju građevinskih zemljišta u k.o. Duga Resa 2, koji možete preuzeti ovdje.

Javni poziv raspisuje se u skladu s Programom demografske obnove Grada Duge Rese, a s ciljem poticanja rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji.

Program demografske obnove možete  preuzeti ovdje.

Građevinska zemljišta nalaze se u Ulici dr. Ivana Banjavčića, a namijenjena su izgradnji obiteljskih kuća. Zemljišta će se prodavat po povlaštenoj cijeni, tj po cijeni utvrđenoj od ovlaštenog procjenitelja umanjenoj za 50%.

Kopiju katastarskog plana s brojem, položajem, oblikom i granicama katastarskih čestica na kojima se nalaze predmetna građevinska zemljišta možete preuzeti ovdje.

 

Sve informacije mogu se dobiti i na telefon  819-012, 819-027 ili 819-026 ili na email: kristina.luketic@dugaresa.hr  ili martina.fuduric@dugaresa.hr

Moglo bi vas zanimati

OBJAVA REZULTATA GLASOVANJA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA

OBJAVA REZULTATA GLASOVANJA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA

Gradsko izborno povjerenstvo objavljuje rezultate glasovanja za članove Vijeća mjesnih odbora na izborima održanim 22.5.2022. godine koji možete preuzeti ovdje. Zapisnik o radu Gradskog izbornog povjerenstva Grada Duge Rese za izbor članova Vijeća mjesnih odbora koji...