ODLUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE /26.5.2021./

svi 28, 2021

  • Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja možete preuzeti ovdje.
  • Odluku o izmjenama Odluke o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske možete preuzeti ovdje.
  • Odluku o izmjenama Odluke o načinu organizacije javnog prijevoza putnika radi sprječavanja širenja bolesti COVID-19 možete preuzeti ovdje.
  • Odluku o izmjeni Odluke o uvođenju posebne organizacije rada za djelatnost trgovine koja se obavlja u prodavaonicama i trgovačkim centrima možete preuzeti ovdje.

Moglo bi vas zanimati

PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM

PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM

Javni poziv za iskazivanje interesa za zakup i kupnju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Duge Rese možete preuzeti ovdje.  Program raspolaganja te obrasce za iskazivanje interesa za zakup /kupnju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na...

ODRŽANA NACIONALNA KONFERENCIJA SAVJETA MLADIH

ODRŽANA NACIONALNA KONFERENCIJA SAVJETA MLADIH

Predstavnici Grada Duge Rese i Savjeta mladih prisustvovali su nacionalnoj konferenciji savjeta mladih koja je za cilj imala uspostavljanje komunikacije između mladih i gradske uprave odnosno koja je uloga komunikacije u procesima uključivanja mladih u lokalne...