U SUBOTU BESPLATNA ŠKOLA VESLANJA U KARLOVCU

svi 28, 2021

U subotu 29. svibnja od 10 do 18 sati na Foginovom kupalištu u Karlovcu bit će održana škola veslanja. Događaj organizira Društveno poduzeće i turistička agencija Croatia Open Land  u suradnji s TZ Karlovac, a u okviru događanja “Proljeće u Karlovcu”.

Osim škole veslanja, u Promenadi, u blizini Glazbenog paviljona bit će video zid na kojemu će se prikazivati 45 videa agencije i dosadašnjeg rada s naglaskom na projekte i društveno poduzetništvo te će se usmjeravati sve zainteresirane preko puta Foginovog kupališta kako bi se svi zainteresirani okušali u besplatnoj aktivnosti veslanja.

Svi zainteresirani pozvani su da se priključe ovom događanju.

 

Moglo bi vas zanimati

GRIN FEST 2021.

GRIN FEST 2021.

Amfiteatar Duga Resa  od 18. do 27.lipnja 2021. mjesto je na kojem će biti održan Grin fest 2021. I ove godine mnoštvo je događanja za sve generacije Dugorešana i njihovih gostiju. Na sljedećim poveznicima možete se prijaviti i za sudjelovanje na Grin run i Grin trail...

Popis stanovništva 2021.

Popis stanovništva 2021.

Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.možete preuzeti ovdje.