Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Duge Rese

lip 10, 2021

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Duge Rese održana je 10.06.2021. te je i službeno s radom započeo 7. saziv Vijeća, i to u sastavu:

 1. MIROSLAV FURDEK – predsjednik Gradskog vijeća
 2. KARMEN BANJAVČIĆ
 3. MIJO IVANIĆ – prvi potpredsjednik Gradskog vijeća
 4. JASMIN SARVAN
 5. DRAŽEN PALAJSA
 6. LANA LEGEK
 7. IVAN PETRUNIĆ
 8. GORDANA PAHANIĆ
 9. JELENA ŠTEFANAC
 10. JOSIP VLAŠIĆ – drugi potpredsjednik Gradskog vijeća
 11. IVO BENIĆ
 12. ZVONKO BARANAŠIĆ
 13. IVA STIPANČIĆ BENIĆ
 14. MLADEN PALAJSA
 15. DRAŽEN BENKOVIĆ

Uz svečanu prisegu te izborom predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća, vijećnici su na današnjoj sjednici izabrali i članove Mandatne komisije kao i članove Odbora za izbor i imenovanja.

Gradonačelnik Tomislav Boljar i zamjenica gradonačelnika Katarina Srakočić također su svečano prisegnuli na ovoj sjednici a što je i novitet u konstituiranju utvrđen Zakonom o lokalnim izborima.

Gradonačelnik se obratio izabranim vijećnicima kojima je čestitao na izboru za Gradsko vijeće te ih pozvao da u gradskoj vijećnici prvenstveno svima zajedničko i osnovno bude interes građana Duge Rese u vidu konstruktivnog zajedničkog rada i partnerstva svih članova Vijeća za što bolju Dugu Resu.

 

 

Moglo bi vas zanimati

POTPISAN UGOVOR ZA MODERNIZACIJU JAVNE RASVJETE DUGE RESE

POTPISAN UGOVOR ZA MODERNIZACIJU JAVNE RASVJETE DUGE RESE

Danas je u kabinetu gradonačelnika potpisan Ugovor o modernizaciji sustava javne rasvjete Grada Duge Rese „težak“ gotovo 5 milijuna kn i to s izvoditeljem radova tvrtkom Omega Software d.o.o. iz Zagreba, hrvatskim proizvođačem LED rasvjete. Modernizacijom sustava...