KANDIDACIJSKE LISTE IZBORA ZA DJEČJE GRADSKO VIJEĆA GRADA DUGE RESE

pro 5, 2018

Na temelju Odluke o raspisivanju izbora za I. saziv Dječjeg gradskog vijeća Grada Duge Rese i temeljem zaprimljenih kandidatura pročelnik Gradske službe dana 04.12.2018. objavljuje:

  • Listu kandidata Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” za izbor Dječjeg gradskog vijeća koju možete preuzeti ovdje.
  • Listu kandidata Osnovne škole “Vladimir Nazor” za izbor Dječjeg gradskog vijeća koju možete preuzeti ovdje.

Gradonačelnik Grada Duge Rese dana 22. studenog 2018. godine donosi Odluku o raspisivanju izbora za I. saziv Dječjeg gradskog vijeća Grada Duge Rese za mandatno razdoblje 2018.-2020. godine.

Dječje Gradsko vijeće Grada Duge Rese je institucionalni okvir za ostvarivanje prava djece na aktivno sudjelovanje u životu Grada Duge Rese koji im omogućava slobodno izražavanje mišljenja, iznošenje prijedloga i sudjelovanje u procesu donošenja odluka kojima se podiže kvaliteta življenja u gradu, upozorava gradsku vlast na probleme i predlaže rješenja od interesa za djecu.

Dječje gradsko vijeće čine po jedan predstavnik 4., 5., 6. i 7. razreda osnovnih škola Ivan Goran Kovačić i Vladimir Nazor odnosno Dječje gradsko vijeće broji ukupno osam vijećnika.

Za dan provedbe izbora određuje se 06. prosinca 2018. godine.

Detaljne informacije kao npr. Odluku o osnivanju Dječjeg gradskog vijeća Grada Duge Rese i Statut Dječjeg gradskog vijeća možete preuzeti ovdje.

Tekst Odluke o raspisivanju izbora za I. saziv Dječjeg gradskog vijeća Grada Duge Rese možete preuzeti ovdje.

Moglo bi vas zanimati

GRIN FEST 2021.

GRIN FEST 2021.

Amfiteatar Duga Resa  od 18. do 27.lipnja 2021. mjesto je na kojem će biti održan Grin fest 2021. I ove godine mnoštvo je događanja za sve generacije Dugorešana i njihovih gostiju. Na sljedećim poveznicima možete se prijaviti i za sudjelovanje na Grin run i Grin trail...

Popis stanovništva 2021.

Popis stanovništva 2021.

Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.možete preuzeti ovdje.