PROGLAŠENJE ELEMENTARNE NEPOGODE – POTRESA ZA PODRUČJE GRADA DUGE RESE

velj 16, 2021

Karlovačka županija proglasila je elementarnu nepogodu za grad Dugu Resu dana 15. veljače 2021. godine.  Odluku o proglašenju elementarne nepogode možete preuzeti ovdje.

Pozivaju se građani koji to još nisu učinili da u roku od 8 dana (do 23. veljača 2021. godine) prijave štetu putem PN obrasca koji se može preuzeti ovdje ili na porti Gradske uprave Grada Duge Rese i popunjeni obrazac dostave na portu ili skenirani na mail adresu: dijana.jurcevic@dugaresa.hr ili martina.fuduric@dugaresa.hr

Gradsko Povjerenstvo za procjenu štete obradit će i procijeniti prijavljene štete, a o terminu obilaska prethodno će obavijestiti prijavitelje.

Konačnu Odluku o odobrenoj visini pomoći za nastalu štetu donosi Državno povjerenstvo.

Više informacija možete dobiti na telefon 819-027 ili na prethodno navedene mail adrese.

Moglo bi vas zanimati

GRIN FEST 2021.

GRIN FEST 2021.

Amfiteatar Duga Resa  od 18. do 27.lipnja 2021. mjesto je na kojem će biti održan Grin fest 2021. I ove godine mnoštvo je događanja za sve generacije Dugorešana i njihovih gostiju. Na sljedećim poveznicima možete se prijaviti i za sudjelovanje na Grin run i Grin trail...

Popis stanovništva 2021.

Popis stanovništva 2021.

Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.možete preuzeti ovdje.